Vánoční rozloučení
Anotace: .. o lásce, o životě, o svátcích...
Pod vánočním stromečkem
rozestlaný pelíšek,
vrátil se k nám Štědrý den?
unavený Ježíšek?
V očích světlo ze svíček,
něžný úsměv na tváři,
ty jsi ale mazlíček!
Tak podléhám scénáři …
Třicet dnů po vánocích,
zítra všechno uklidíme,
chtěl jsi ještě jeden hřích,
než nám atmosféra splyne…
Rozloučení se svátky,
stříbrné a modré svíce,
milování s pozlátky
neschováme do krabice.
Přečteno 313x
Tipy 39
Poslední tipující: poustevník Jirka, Labanda, Holis, vodnař, divoska_jaja, bejbyyyy, Jarka, Bíša, Mbonita, Dota Slunská, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)