Pro pár slov k brkům
Tak ty … bolest mi přeješ
lásko k brkům
to hodně a hodně bolí
když nepíšu
kašlu skřípám
smutné songy
do sonát o inkoustech
a tvá suchá pera lásko
potajmu slzami vlažím
s úsměvem
hade zákeřný
to tebe v nich koupu
raději nepokoušej se chápat o to
co je v srdcích
v nadějích
v přáních
a hlavně
ve mne
v nás
Tam ty
se nemáš šanci podívat
……………….
Je mi tě líto lásko
Přečteno 328x
Tipy 31
Poslední tipující: G.P., Holis, JardaCH, Lucie Teru, Bíša, Mbonita, Lota, 6thSun, Psavec, Impresse, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)