... nejsme... jsme... a teď s tím přežij, prožij... žij... jemná, vanoucí odjinud...odtamtud
11.02.2010 10:02:00 | Žqáry
Bobr
Je to tak chlupaté
že se divíte
avšak krásně čisté
a mazlivé
a když máte štěstí
tedy ocas
který zvrací
touhu ...
jenže ty krásné líbezné štíhlé nohy
co nejsou tak úplně roztahovátka
kolenami k sobě
se vzpouzí
snad ani ten kulový princ
ví kulový o čem to píši
a já vim taky úplný prd
i když mám štěstí
tedy ocas
ani tady nejsem
...............
hele jsem
a mám ...
02.02.2010 14:05:00 | smudlinek