Ani já to tak nechtěla
Anotace: o bolesti...
Sbírka:
Naděje
Tvé doteky
plující lehce
po mém těle
dosahujíc měkce
nespočetných
chvil a hraní
každý dotek i pocit
jednou zraní
je to jako lhaní
kvůli zapomnění
...
bodavá bolest mnou projela
takhle jsi to prý nechtěl
...
ani já to tak nechtěla
...
Přečteno 346x
Tipy 5
Poslední tipující: CRASH, Květka Š., WAYWARD, rezina, jarmil
Komentáře (1)
Komentujících (1)