Anotace: Za název děkuji Psavcovi, za obsah všem, kdo přispěli komentem k předchozí básničce Léčivka.
zrakem zkoumej, virgulí toč
magnetické přilož dlaně
když barvu nezdravou má moč
tvářit snaž se odhodlaně
jen chybný neudělat krok
a správný otvor najít v těle
byť nejsi žádný astrolog
nosíš pověst léčitele
:o)
Jiří senior
27.01.2010 11:08:00 | j.c.
vyléčit se láska nedá,
některá ji stále hledá,
možná budeš úspěch mít,
po kapkách dávat, pohladit...
26.01.2010 10:52:00 | nejsembásník
Vzpomínám, žes chtěls' být léčitelem
neplodné ženy obkládat vlastním tělem
a přirozenou cestou provádět umělé oplodnění
že by tvé snění došlo konečně k naplnění?
ST
26.01.2010 07:25:00 | Kars