Opeřený had
Anotace: Tak náhle přerušení v plné rozkětu, je svědectvým že úpadek kultůry byl velice prudký.
Za dunami zlatých sněhů,
leží stavby starých bohů.
Mohutné proporce, jemné líce,
věrní jaguárové a orli,
požírající obětní srdce.
Bojovníci ze síní tisíce sloupů,
zjevují se v rovný den,
kdy vylézá opeřený had,
střežící svou nepropustnou zem.
Jeho krása je rozprostřena v dáli,
a paprsky slunce dál pálí,
tak pokleknout smíme jen,
vždyť spatříme jeho další den.
Přečteno 416x
Tipy 27
Poslední tipující: CRASH, ilona, bejbyyyy, greapy, Radek.oslov.Šafárik, Kalypso, Holis, Bíša, susana načeva, hašlerka, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)