Tinktury
Život je prázdný
jak slupka od banánu
probouzím se večer
a usínám k ránu
víčka z voskové tinktury
Smýkán jak sáček v uragánu
vyletím, padnu, znovu vstanu
usínám k ránu
slon zatoulaný v porcelánu
Přečteno 340x
Tipy 7
Poslední tipující: jarmil, Mbonita, Kapka, ziriant
Komentáře (1)
Komentujících (1)