A zase mrzne
Zamrzli psi
v zatáčce
vlasy ztuhly
v natáčce.
Nos na chvíli
zůstal venku
teď mám z něho
zmrzlou sklenku.
Při pochůzce
vesnicí
lepí se nohy
k zadnici.
Navečer venku
s pravnuky
hrajeme si
na nanuky.
Přečteno 317x
Tipy 9
Poslední tipující: Psavec, hašlerka, zelená víla, rezina, Květka Š., labuť, Elisha
Komentáře (4)
Komentujících (4)