zblúdilá
zo zeme vstala celá biela
túla sa v prázdnom území
nenašla pokoj aj keď chcela
vo vzduchu ani na zemi
štrbinou medzi mrakmi svieti
nevinný pohľad mŕtvych detí
stojí tam sama zblúdilá
tŕnistou cestou zblúdila
Přečteno 287x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, PANGÁSIUS, Mbonita
Komentáře (2)
Komentujících (2)