Sranda je...
Anotace: ...nebo to spíš sranda vůbec není
sranda je,
že jsme spolu začali vycházet
až když jsme oba odešli
řekla mi sestra
když nám udeřilo
na dvacátý rok
a já uznal
že má pravdu
že jsme se nenáviděli,
dokud jsme oba nevypadli
z domu
necítili samotu
a dokud se naši
nerozhádali
o čísi vině
a nic nám neřekli
a tajně se nenáviděli
a rozváděli
a plakali
a podváděli
za našimi zády
Komentáře (0)