Smrt je koloběh života, resp. jeho konečná, kdy možno... znovu něco nového začíná. A tak přeju upřímnou soustrast a jen krásné vzpomínky, když maminka by si přála, abyste pozůstalí byli šťastní, smáli se a neplakali...
01.02.2010 19:54:00 | NikitaNikaT.
smutné..znám to z vlastní zkušenosti i když u táty.. a zní mi v uších neustále..
31.01.2010 19:34:00 | zelená víla
Jak mi v podobné situaci napsala kamarádka -
všichni si musíme projít tím peklem...
Nezbývá, než nechat čas, aby udělal, co je třeba...
27.01.2010 22:07:00 | TetaKazi