Návod jak ...
Anotace: na dobrou noc...
Návod na zabití okamžiku.
Probud se
a zaspi jaro
ve svejch očích
Návod na zabití mládí.
Narovnej se
a chod rovně.
Jak tě doma učí
Návod na utíšení v síle zvuku.
Jen tak tiše.
Bez pokání.
Zpívej melodie
bez dýchání.
Návod na zničení krásna.
Kácej stromy.
a sedmikráskám stříhej vlákna
jejich nevinosti.
Návod na znásilnění lásky.
Opij srdce
a smotej svý vlásky
s hřívou pána
co šahá ti pod sukni.
Nestyd se.
Možná jseš cílem sázky.
Bez nadsázky.
Věř mi!
Návod na zničení duše.
Opič se po davu.
A zakopej své verše
jež se nerýmují
v síle zvyku.
Už znáš vše co vědět máš.
Hádám.
Že už nečekáš?
Jen prosím
zabij mne.
Dřív než luna uvane
a slunce zapadne.
At můj hrob tvá špína poplyve.
Jen to si snad přeju nevidět.
Přečteno 282x
Tipy 15
Poslední tipující: Šerák, Bíša, Psavec, Kristine Clary-Aldringen, Mbonita, labuť, Akura, Petbab, enigman
Komentáře (1)
Komentujících (1)