Rozervaná
Anotace: No ano, jsem tak trochu nadroman
Dlaně už mám rozervané
o hroty tvého poprsí.
To se někdy stane,
že chlap pracuje,
i když nemusí.
Nepovolím,
nepřestanu,
ač nemám
kůži z hrocha.
Jen já vím jak dlaně
dokáže rozervat v parku socha.
Přečteno 303x
Tipy 4
Poslední tipující: nejsembásník, Mbonita
Komentáře (1)
Komentujících (1)