Anotace: Ale bližší než kdokoli jiný. Pro toho nejlepšího přítele. Děkuju ti za všechno. :-*
Přátelství je to nejdůležitější a opravdové překoná všechny bouře.ST.
27.01.2010 15:25:00 | Acham
Krásná básnička :) někdy je i kamarád víc, něž přítel a láska může přátelství pokazit. To znám z vlastních zkušeností. Tak se drž kamaráda a lásku hledej někde jinde;)
27.01.2010 15:10:00 | kleopatra.sedma