Je to realita..
Anotace: ..nebo je to jenom fantazie??
Růže rozkvétají při málem domku
Malé děti se honí po zahradě
A my sedíme při okně a káva se pije,
Miluji Te a Ty miluješ mě..
Nebo je to jenom fantazie??
Díváme se do oči, smějeme se
Slunce září a ptáci zpívají
Přemýšlím, jak se mě s Tebou krásné žije
Věřím Tobě, a Ty věříš mě..
Nebo je to jenom fantazie??
Čas se posune, pár let je za námi
Úsměvy se vytrácejí, láska taky
Venku bouří, a strašně silne lije
Přestal jsem Te bavit, a Ty mě..
Nebo je to jenom fantazie??
Slunce mraky rozehnalo
Opět se na mě usmíváš, a děti běhají po zahradě
Cítím jak mě srdce opět bije
Chci být s Tebou a Ty se mnou..
Nebo je to jenom fantazie??
Světlo zhasínáš, a my jdeme spát
Dotýkám se něžně Tvého těla
A vlna vzrušení se Tebou přelije
Spojím se s Tebou, a Ty se mnou..
Nebo.............??
Přečteno 393x
Tipy 17
Poslední tipující: ilona, Jiparo, Kett, jedam, carodejka, stravla, Elisha, Sleepwalker, hypertenze, zelená víla, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)