Anotace: .....
a přesto se naše srdce když ne tříští, tak zraňuje znovu a znova, protože vždy je tu něco, na co lze narazit.
03.02.2010 19:38:00 | tvoje líčko. ale můj ďolíček
... a stejně ho zase slepíš kanagomem ... aby se mohlo znovu roztříštit ...
29.01.2010 10:13:00 | JardaCH