Báseň se moc povedla, žel okolnosti jejího vzniku nejsou povzbudivé. Tak ať je to lepší!
09.02.2010 19:43:00 | mírně kousavý králík
Myslím, že na totok jsou všecka slova krátká... tedy, co komentu se týče... až bere mne to dech. Upřímné, velmi dobře podané, dojemné... :´o( ST! za vyjádření.
01.02.2010 19:52:00 | NikitaNikaT.