Býčí skála
Anotace: ................
Tolik jsem toužil
opět tě vidět
pohlédnout ti do tvých
krásných očí
Tvá povaha
vzpurného býka
mně v tom však brání
poznat tě více
na mostě sleduješ vlaky
které mizí v tunelech
jsi ohromná skála
kterou nikdy nedobiju
odlož na chvíli svou masku
nech proletět
vílu ukrytou za tvým uchem….
Přečteno 321x
Tipy 22
Poslední tipující: ilona, Cassée Moteur, Bíša, Sýkorka07, Markéta Hl., Laivindia, Psavec, hašlerka, enigman, j.c., ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)