Nejlepší přítel
Když vzbudíš se zase do mrazivého dne,
když hledáš, co postrádáš a nemáš,
myslíš, že sám jsi. Však přítel tě zve,
když u lidí lásku a pomoc hledáš.
Mrazivá rána, i do nich musíš vstávat.
Na stole dopis. A jsi bez ženy.
Všechno končí. Komu vinu dávat?
I tehdy nejsi v životě ztracený.
Víš, jak najít cestu? Přítel ví,jak na to,
nejlépe sám tvé city pochopí.
Věř dobré radě, ta je nad zlato.
Osud bere vše. A člověk zaplatí.
Kdo rádce je a přítel? Kdo stále s tebou je?
Tvůj vlastní rozum zdravý pro tebe pracuje.
Přečteno 470x
Tipy 26
Poslední tipující: Modrý Anděl, Mbonita, Psavec, hašlerka, nejsembásník, enigman, Romana Šamanka Ladyloba, Květka Š., WAYWARD, 6thSun, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)