zatím bez názvu
Anotace: a ještě něco z aktuální vlny inspirace ...
ten pramen má sílu
vlčího volání
touha tak hluboká
až k šílenství dohání.
když volá,
vše se ve víru točí
bere si všechno,
co je její
vše mizí v díře
tak černo-černé,
z prázdna jsou utkány
všechna krásna
i naše světy
...
když už Tě dohnala
s úctou a bázni klekni,
do morku vysává,
jen, co Ti nepatří
před ní jsou všichni
jak děti, tak nazí,
ztrácejí iluze,
když do pravdy hledí
Přečteno 438x
Tipy 39
Poslední tipující: PIPSQUEAK, lennerka, Holis, drsnosrstej kokršpaněl, JardaCH, mademoiselle secret, Mbonita, Psavec, hašlerka, zenge, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)