...Kdo...?
Anotace: ...jen letem křídla...Křídlo letí...
...Kdo...?
V květ skloně hlavu...
...vůni Morfeovu pil
Časný spánek zajatců těl opustil
Z křídel svých prach věků střás
A jejich Ticha šum zas zněl
...Jen letem křídla...Křídlo letí...
a není kdo by nesen...
Naho v sobě... zří se...
...obraz mlžných včera v kaluž stek
( a nikdo pro něj nepláče )
Nad ní plátno čisté...
...bez rámu se vznáší
...bez obzoru...to rámu Vím...
plátna širá plánˇ...
kdo pohlédne...
kdo váhá...
...by štětcem táh...?
Komentáře (0)