Pohlazení
Anotace: Kolik tváří má vlastně pohlazení?
Sbírka:
Pláč andělů
Pohlazení – ten konejšivě něžný akt soucitu ,
pohlazení – ten letmý dotek horkých letních lásek,
pohlazení – ten gejzír tužeb skrytých na dně slz,
pohlazení – to chladně plíživé břemeno rozloučení,
pohlazení – ta žádost o vykoupení se a smazání smrtelného hříchu ,
pohlazení – ta prosba o odpuštění a usmíření se,
pohlazení – to znamení věčné pokory a očekávání
tam na březích Charónu ,
pohlazení - světélko nehasnoucí naděje a víry
tam v temných hlubinách zapomnění …
Přečteno 432x
Tipy 2
Poslední tipující: Květka Š.
Komentáře (1)
Komentujících (1)