su... protože lidi na kterých mi záleží se nemají dobře... a průsery gradujou... ale já vím, že to není důvod k beznaději.. takže su smutná, ale není to špatně a proto nehodlám nebýt (smutná)
28.01.2010 19:31:00 | JA.RO.
Připojuju se k Jožinovi a přidávám - má to podtón něčeho, co si představuju jako moderní poezii i supr zkratky, překvapivě umístěné rýmy a závěr, ten závěr vážení, to je teda tečka velikosti pecky!
28.01.2010 15:47:00 | René Vulkán