Anotace: včerejší noc..a okno, které nedoléhá ke svému rámu..tam se vzala inspirace!
Moc hezká báseň. Meluzína, která bydlí v mých říkankách, pořád něco vyvádí a ta Tvoje je tak krásně poetická..
01.02.2010 15:52:00 | Pevya
A já pořád nevěděla, kudy ta můza ke všem chodí.Ony nám totiž dobře těsní okna - tím to bude.
29.01.2010 20:06:00 | Elisha
někdo nahání Múzy... jinýmu se doma prohání Meluzína... :o)
povedla se ti... líbí se mi
28.01.2010 16:45:00 | hanele m.