... často i uvnitř něco nutí
vyplout k hladině, tam nadechnutí.
Nad hladinou je to obvykle v suchu,
slunce tam hřeje..
Tak usměj se, šup, šup,
pusu pěkně od ucha k uchu.
10.02.2010 09:38:00 | Šerpík 1
Ještě, žes to s tou mušličkou upřesnila, ale ne, teď zlobím, báseň dobrá*st
28.01.2010 19:15:00 | ROMAN LOHNERT