Nikdy se nevyvyšuj, ale nikdy se neponižuj, neříkej nikdy a naposled, nikdy totiž nevíš, proč a co tě potkalo. Třeba je to jen příprava, abys v budoucnu věděla, abys netápala a nepoddávala se. Musíš bojovat a snažit se, jinak to nejde. Jsme s tebou.
31.01.2010 22:10:00 | Zasr. romantik
Vůbec není obyčejná,
pravdou je opak
stále smutek z ní cítit
nezbývá než říci
pročpak
ST
29.01.2010 15:34:00 | Kars