skutečnost
Po noci přichází den, s nocí odchází sen.
Oitáš se v opravdovém světě,
kde to máš dál ke konečné metě.
Tam nestačí zavřít oči,
ubýhá čas a země se točí.
Můžeš si přát a chtít,
ale ne vždycky se ti to vyplní,
ne vždy budeš mít.
Tady záleží jen na tom co víš a umíš,
je jen na tobě,
zda sen si splníš...
Komentáře (0)