Ukolébavka
Zavři oči
Hledej spáek
Hledej boží svatostánek
Černé nitě vypleť pryč
Co trýzní tě jak ostrý bič
Dukátovými vlasy
Voní krásné časy
Zavři oči
Hledej spánek
Vzhlížej, boží svatostánek
Stříbrného světla pýří
Sny se v noci hýří
Rozlij boží pěnu
Rozbij šedou stěnu
Zavři oči
Hledej spánek
Najdi útěchu, svatostánek
Tepny touhou bijí
Lvi řvou a vyjí
Hvězdy v noci prší
Jiskry z hor srší
Zavři oči
Našels spánek
Našels boží svatostánek
Přečteno 297x
Tipy 4
Poslední tipující: labuť, nejsembásník, Květka Š., Skalsky Pavel
Komentáře (0)