Dospělá

Dospělá

Anotace: ...

Prý je vám slečno dvacet sedm
vlastně už paní prý jste dospělá
nemohu chodit čekat na vás před dům
smutek mne zajal docela.

Panenku vzali vám a dítě v náruč dali
kojila jste je ňadry krásnými
jež poznali ti co se s vámi milovali
snad shledávala jste je vzácnými.

Možná jste plakala snad někdy také štěstím
když muži jste svou lásku dávala
v ten čas kdy vyšly hvězdy nad náměstím
v náruči jeho pak jste spávala.

Na nešťastného zbyl už jenom smutek
za noci temné může jen vzduch objímat
poražen vyšel z lásky půtek
a žádná z žen ho nesmí zajímat.
Autor Skalsky Pavel, 29.01.2010
Přečteno 282x
Tipy 11
Poslední tipující: Rotorx, WAYWARD, susana načeva, Markéta Hl., Bíša, Mbonita, Květka Š.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Snad smí,
snad smí se zajímat.
Snad ví,
snad že může dojímat.

A lásku někomu svou dát.

02.02.2010 10:10:00 | James Sceptic

líbí

Je moc hezká, ale pořád smutná

01.02.2010 14:30:00 | Markéta Hl.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel