Ačkoli Tě mám v oblíbených, tahle se mi snažila uniknout. Nepodařilo se jí to! A je to dobře, je pěkná, vtipná a pravdivá! Ze života!
08.04.2010 17:42:00 | Zasr. romantik
Opravdu vtipné, ovšem převést to na realitu jistých lidí, spíše by to bylo k pláči a prvá slova, věty, musely by znít trošku jináč... ten závěr snad by zůstal :o)
07.03.2010 19:28:00 | NikitaNikaT.