Newím
Anotace: ...když chybí odpovědi...
Proč spím
když spát se nemá
proč mluvím
když je chvíle němá...?
nevím...
Proč ležím
když všichni stojí
proč mám rány
které se nehojí
proč patřím k těm
co se bojí v boji...?
nevím...
Proč Pro a Proti
nejsou vyvážená
proč jsou Proti svěží
a Pro tak unavená
proč smrt
konec neznamená...?
nevím...
Přečteno 282x
Tipy 9
Poslední tipující: Marz, Live to fight, Romana Šamanka Ladyloba, susana načeva, Elisha, PPetrushka, ziriant, tvoje líčko. ale můj ďolíček
Komentáře (3)
Komentujících (3)