Šílenství
Anotace: Co dokáže schýza
Tmavá vlhká místnost, uprostřed sedíš ty, máš skrčené nohy, suché rty. Kolem tebe se mihne krysí tělo, čwrvené oči září do temnoty, kde jsi jenom ty? Strachem prudce bijíci srdce, připravené ruce k boji, nepřítomný víraz v obličeji, tvé tělo se pohnout bojí. Pohled šíleného blázna i ta červená očka bez hlesu zhasla.
Přečteno 335x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
Komentáře (2)
Komentujících (2)