Každá vločka jinak
Anotace: Co by dělal Monet, kdyby měl fotoaparát?
přes upocené okno
vypadá náměstí
jak obraz od moneta
tvoje smutky
se s mou radostí míjí
když je venku
žlutomodrobílo
a všechny duše
- rouenská katedrála
olej na plátně pláče
nebo v tom víření
se usmívá
každou z těch tváří
jiný štětec poznal
- dnes je venku
žlutomodrobílo
Přečteno 392x
Tipy 29
Poslední tipující: fuu, Juan Francesco de Faro, Isquieasuus, ilona, Vlk v rouše, J's .., prostějanek, Holis, její alter ego, Lizzzie, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)