Drzá myšlenka
Ztrácím cit
Po tváři proudí krev
a nebo slza?
Myšlenka na tebe
je jaksi drzá
Letí si do nebe
do mého srdce mraků
jakoby vystřelená
z největšího praku
Bez jištění
zraněná a postřelená
celá a přec
na kusy
Jaké to pokušení
až jí někdo
o k u s í
Spolknu jí
ale ne do pusy
trochu srdcem
a trochu
celým tělem
S pocitem
'mozek leptán jedem'
jazyk brousím kudlou
A dlaně rudnou
Pokusím se
dýchat vůni
utápět se v lázni myšlenek
Nedoufat
ukázat navenek
jak umím plavat
v srdci tvém
Tak díky drzé myšlence
osudy propletem..
Přečteno 384x
Tipy 22
Poslední tipující: ilona, hypertenze, Zefi, enigman, Holis, hašlerka, Květka Š., labuť, rezina, Psavec, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)