Přístav
A dívka nad ránem stála
a slz byl již celý přístav
však bez lodí jen jediná
bez plachet a bez osádky
brázdila břehy
v tom ukápl poslední
střípek beznaděje
z oka tak bezedného
a nad nocí se objevilo
tak vytoužené slunce
Rozzářilo oblohu
a všechny duše pookřály
a smály se na celé kolo
všechny květiny rozkvetly
a dívka konečně opustila tělo
A když se noci hlídač
zastavil se slovy
toť nádherný přístav
pro všechny lovestory
Přečteno 338x
Tipy 2
Poslední tipující: susana načeva, rezina
Komentáře (3)
Komentujících (3)