SEBEVRAH DŮVĚRY
Anotace: /Věnováno zbytečným životům,a že jich v poslední době je!!!/
Sebevrah důvěry
podkopává svědomí
tak na co psát si umění
neřešit nevěry
absolutní vědomí
za lži vymění
a kde je pravda
a jakou cenu má?
Zbytečná VRAŽDA?
zdá se tak hrozná
co člověk přečká
snad se dočká
vždyť spoušť si mačká
ví že z nebe padá
LHOSTEJNÁ NEDŮVĚRA
příslibu vzláštnosti
sebevrah pocitu
sebevrah prázdné samoty
NEPSAT NEKROLOGY
ANI ZÁVĚTI.....
Přečteno 303x
Tipy 22
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, Psavec, Mbonita, zelená víla, TetaKazi, nejsembásník, Bíša, hašlerka, Romana Šamanka Ladyloba, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)