JDI ZA SVÝM SNEM
Anotace: Když člověk v životě něco moc chce,tak by měl pro to udělat maximum a trošku tomu pomoct.Protože nikomu nic nespadne do klína samo.
Dělej co cítíš to co chceš,
žijeme jen jednou to mi věř
a když tu se mnou teď zůstaneš,
tak si mě prostě celou vem!
Když po něčem toužíš tak za tím běž,
i když je to vysoko jako věž,
nečekej až bude padat déšť,
tak nečekej ani den!
Přečteno 561x
Tipy 6
Poslední tipující: Elisha, Květka Š., PANGÁSIUS
Komentáře (3)
Komentujících (3)