Dokonalý Přítel
Dokonalý Přítel
Když řeč já ztratím,
Ty mne přijdeš utěšit.
Tohle já Ti taky vrátím,
Společně to můžem vyřešit.
Každá chvíle s Tebou strávená,
Pro mne jeden velký význam má.
Jsi můj Přítel s velkým pé,
Nepostradatelná část,
Jsi tu pro mě a já pro Tebe,
Jsi má čokoláda, moje slast,
Tebe miluji, Tebe zbožňuji,
Za Tebe já Bohu děkuji.
Vždy, když podívám se na nebe,
Vzpomenu si na Tebe!
Přečteno 946x
Tipy 5
Poslední tipující: Wor, Ryta, Modrý Anděl
Komentáře (0)