cigára
šel jsem po ulici,
šel proti mě kopec
a já cejtim, že cigára mi došli.
přešel jsem na druhej chodník,
do trafiky
na druhym chodníku
to není o moc lepší,
ale alespoň nějaký cigára mám.
na druhym chodníku z kopce,
s cigárama
Přečteno 287x
Tipy 3
Poslední tipující: ewon
Komentáře (1)
Komentujících (1)