Básník
Anotace: Básníkem se člověk rodí a nebo taky ne...
Básníkem se člověk rodí
těžko se jím může stát
když se po krk v slovech brodí
z prsu múzy rýmy sát.
Básníkem se člověk rodí
je to štěstí?nebo ne?
je to zátěž,kterou shodí
jsou to boty z kamene.
Básníkem se člověk rodí
nemůže si vybírat
jako Bůh Adama zplodí
kde si vzít a komu dát.
Básníkem se člověk rodí
verše skládá z vodních par
výhoda,jenž taky škodí
psáti básně-to je dar...
Přečteno 304x
Tipy 12
Poslední tipující: Marz, Romana Šamanka Ladyloba, PPetrushka, Radek.oslov.Šafárik, stravla, ziriant, Maro Deives
Komentáře (4)
Komentujících (4)