S ľahkosťou
*
Vymysli ako po oblakoch kráčať
A ukáž mi cestu, čo v závejoch nekončí
Do trávy nakresli hviezdnu mapu
A potom prezraď rose svoje tajné sny
Lúčmi večerného slnka ohrej si skrehnuté dlane
V mrazivej kráse snehu utop minulosti žiaľ
Na rukách zdvihni ma až k priesvitnej dúhe
Dostal si dôvod ku šťastiu - tak sa usmievaj
Lebo viac nie je nutné mať
Keď v dlaniach bliká ti k žitiu chuť
S ľahkosťou krídel motýlich
Vieš dnes aj vietor dobehnúť
Stále mi neveríš?
Blázonko, tak to skús.
*
Přečteno 301x
Tipy 16
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Holis, Actafool, enigman, Psavec, Bíša, její alter ego, Hazentla, Mbonita, WhiteSkull
Komentáře (3)
Komentujících (3)