Povím ti pohádku
Anotace: Věnováno bratru Markovi
Povím ti pohádku
o maličkém děťátku,
co nechtělo večer spát.
Přišel pro něj sladký sen,
do říše své na chvíli jen
pustil jej si hrát.
Na oční víčka hvězdný prach
a na tvářičky krve nach
usadit se bylo znát.
Na čelíčko pusu z lásky
dávam ti, když hladím vlásky.
Je den, čas vstát.
Otevři očka andělíčku,
snům vrátka přivři na petličku,
než večer znovu půjdeš spát.
A ve dne dál již nesmíš snít.
Přečteno 497x
Tipy 1
Poslední tipující: Zefi
Komentáře (0)