..aby Tě Kars neutlouk svým kamenem
/ opatrně, je to mistr slova
a kolébky ze dřeva pak všechnu něhu schová
a do básně dá vyznání, o tom, že zem je zem...
krásná!
26.11.2010 05:19:00 | šuměnka
Toužíš být divoká
jak divoká husa
Orlice je taková
divoce klusá.
Do vln se ponoříš
a necháš se laskat,
snová je to říš,
co zove se Láska.
31.01.2010 21:40:00 | Zasr. romantik
Fíííííha, hned jsem si šel měřit tlak. (200/100)
Prosím děvče, dej předem varování
takový šok, pro staříka již není
ale díky za krásná slova
srdce mi v krku bije,
zas a znova
ST za básnišku
31.01.2010 19:59:00 | Kars