Vánoční
Do ticha šeptám
po větru posílám
vyznání, rozhřešení
třesoucí se duše
suchými rty špitám světu
nehledě Bohu do očí
prosím o odpuštění
v tom tichém čase vánočním
utrpení pod větvemi stromku
dětskou bolest z nepochopení
prožívám dnes znovu
čekám až mi pošle znamení
bez dechu a čekající
prosím plamen bílých svící
ať mě pošle k Bohu blíž
ať mně Boha ukáže
NEVĚŘÍM
Komentáře (1)
Komentujících (1)