Důkazem lásky
Nemohu s tebou mluvit,
ráda bych, ale nejde to.
Jsem černá perla, skořápkou ulit,
mořskou vílou i račí klepeto.
A ty jsi ten, co schovává mě ve dlani,
když já jsem noc, tak ty jsi svítání.
Míjíme se na cestách životem,
na pouti nekonečným vesmírem.
I když jsme rozděleni plotem,
tak jeden bez druhého nežijem.
Den bez noci je ničím, tma bez světla není úplná,
důkazem lásky větru a vody je o břeh zanikající vlna.
Slaná kapka teď po líci mi stéká,
a bez koryta pluje moje řeka,
jsem ničím, jsem tu pro člověka,
jsem ta, co na tebe tu stále čeká.
Ve dne jsem nocí, a ve tmě svitem luny, hvězd,
člověk jde mnoha ulicemi, ale je pouze jedna cesta cest.
Přečteno 245x
Tipy 8
Poslední tipující: Holis, enigman, nejsembásník, hašlerka, labuť
Komentáře (2)
Komentujících (2)