komixovej hrdina
Hej ty, komixovej
hrdino.
Co se tváříš jak
špunt k vaně,
co má stejně
dno vany
úplně v prdeli
Hej ty, Svatý
Václave.
Tvůj kůň ti
zdechnul
pod tíhou
skutečně neskutečnejch
slibů
Selhal jsi,
Svatý Václave,
komixovej hrdino.
Přečteno 316x
Tipy 3
Poslední tipující: malá slečna
Komentáře (2)
Komentujících (2)