life's not dead
divoké mládí
divoké všechno
mejdan
prázdný flašky
přehršle nálad
spánek
touha nespat už nikdy
koukat na hvězdy
touha zmizet
tam i tam
kam se nesmí
zmizím
objevím
papír si vezmu sebou
zmizením se objevím
a pomiluju
a pochčiju
tanec
měsíční svitky
šeptaje vrátky
rozsviť a
nebo ne
stejně se jednou
objevíme
a zmizíme zas
s nevědomím
jak umřít
jsem neklidnej
jako oheň zápalky
nehýbá se
a ničí
dřevěný srdce
ze kterýho šlehá
divoké stáří
divoké všechno
vystoupám schody
a dám si
ještě jedno
Přečteno 286x
Tipy 3
Poslední tipující: 4LJFilip
Komentáře (1)
Komentujících (1)