Pod okraj...
V přítmí slov
otvíráš dlaň
pohladíš
tvář
v tu chvíli máš
svatozář
dotýkáš se
okraje srdce
tak
lehce
přísaháš
...
kapka v kapce
stéká
v naději
že pod
okraj
se
dostáváš
...
za oknem
je tma
rozkouskována
bílými
vločkami
co padají
vůbec se nezlobí
že věčnost
není jim
dána
...
Jsi čistý list
jsi pokora
zraňována
pořád
dokola
...
za věčnou
za vděčnou
považována
...
prosíš
o pronájem
v lidských
srdcích
Přečteno 354x
Tipy 41
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Labanda, Markéta Hl., Mbonita, TetaKazi, Holis, enigman, kroužek, nejsembásník, danav, ...
Komentáře (13)
Komentujících (13)