Anotace: na motivy staré písně Spirituálů - Krásná růže v sadu kvetla...k ránu do bot rosa spadla...
:) jojo, já čtla copánky a né opánky -- a už že Jánošík... a to mně zas bylo divný, že chlastá u milej a né v krčmě...
03.02.2010 09:55:00 | pamp_elka
velmi pěkné ST.
01.02.2010 18:21:00 | Acham