"Každý den, jak by byl jen jeden" ... neboj, užívej, prožívej ...
09.02.2010 13:07:00 | toužím.jít.dál
Zefi:) Jsem tak ráda, že jsem se tady zase objevila. Už mi to všechno moc chybělo. Ale nemysli si, že nepíšu:) Píšu, každý den, svou knihu.
Ta Tvá báseň je moc dobrá, chytrá, pěkně jsi poskládala všechny ty rýmy. Navíc má krásnou myšlenku. Láska dělá divy, že? inspiruje Tě tak, že ti vloží šťetcě do rukou a ty sebou divoce šiješ a maluješ skvosty:)
Měj se krásně a děkuji, Sunny
07.02.2010 15:10:00 | Sunny
nejen mezerami mezi verši, ale i obsahem mi to přijde takové hezky provzdušnělé
03.02.2010 13:59:00 | René Vulkán
"Budík,ten malý satan." :))
Konečně dal někdo té -věci- pravé jméno.
31.01.2010 23:30:00 | drsnosrstej kokršpaněl